Selecteer een pagina

Soms sta je op een punt dat je weet: ‘zo wil ik het niet meer.’ Het oude vertrouwde, dat je eerst beschermde, begint te knellen en je in de weg te zitten. Je weet dat er méér is. Je weet dat je anders wilt kiezen. Je weet het wanneer je er klaar voor bent. 

Je weet alleen niet HOE! Want alle zelfhulpboeken en cursussen ten spijt is er nog niet echt iets veranderd.

Je hebt geleerd van de goeroe’s dat je ‘mindset’ moet veranderen. Maar hoe zit het dan met je hart? En met je onderbuik, je intuïtie?

Ook ik had al veel gelezen en veel cursussen gedaan. Natuurlijk hebben die mij ook het nodige gebracht, en toch is Creatrix®️ánders. Dieper, echter, transformerender… ik kan het niet goed in woorden vatten. Ik voel wel veel verschil op allerlei vlakken; lichamelijk meer ontspanning (de eerste dagen had ik pijn in mijn nek omdat mijn schouders ineens zo ontspannen waren 😅), ik ben opener en vrolijker en word ook meer aangesproken, zomaar op straat. En er is een enorme rust in mijn hoofd én tegelijk enorme drang om dingen aan te pakken die eerst bleven liggen. Nou ja, zomaar een paar voorbeeldjes 😎. Ik zie ook verschil op mijn foto’s 😊. 

Meer weten? Kijk hier voor meer info over Creatrix®

Ja, ik meld me aan voor de InspiraTEA op zaterdag 23 oktober

Vul hieronder je naam en emailadres in en ik stuur je alle nodige informatie toe voor een inspirerende en lekkere middag!

Dank je voor je aanmelding. Je ontvangt de bevestiging in je mailbox