'Blij met Mij'

Masterclass
Ik meld me aan voor de masterclass

‘Ik voel me gewoon niet happy. Ik snap het niet. Ik heb alles wat mijn hartje begeert, en tóch ben ik niet blij. Met mezelf en met mijn leven.’

Wij vrouwen zitten in een spagaat tussen zorg voor onze kinderen en ouder wordende ouders. We willen graag iets betekenen in ons werk of ons eigen bedrijf en werken ons dus een slag in de rondte. En dan die bulten vuile was en zooi in huis; die lossen zich ook niet vanzelf op (en de kaboutertjes lijken ons huis nou nét altijd over te slaan). We zijn nooit een keer klaar!

Overweldigd door alles wat er moet, komen we niet meer toe aan onszelf en wat we écht graag willen.
We lopen onszelf voorbij.
Passen ons aan aan wat de ander nodig heeft.
Zijn streng voor onszelf en gunnen onszelf geen rust.

Geen wonder dat we ons vaak gestresst voelen. Een gevoel hebben van ‘is dit het nou?’. We wijzen onszelf en ons lichaam af. Voelen niet meer. Lichamelijke klachten en verslavingen liggen op de loer.

Heb jij dat ook wel eens?

Hoe zou het zijn om je gewoon gelukkig en tevreden met jezelf te voelen? Jezelf niet meer op je kop te zitten? Te kunnen genieten van de kleine en grote dingen van het leven? Zonder schuldgevoel? Zonder ‘gemiep’ in je hoofd over wat er allemaal niet goed gaat en wat jij niet goed doet?

Ben je nieuwsgierig wat er voor jou als vrouw nodig is om deze stress en onrust los te laten? Ben je er klaar mee je steeds overweldigd te voelen? Klaar om een andere keuze te maken?

Kom dan naar mijn nieuwe masterclass ‘Blij met Mij’ speciaal voor vrouwen.

Het wordt een gezellige en actieve avond vol met inzichten!

Je bent van harte welkom.

De kosten zijn 17,- per persoon. Je mag gratis een vriendin meenemen. De masterclass wordt gehouden in Paterswolde of nabije omgeving.