Selecteer een pagina

Wat kan ik nu dan vertellen wat je doet met dat Creatrix®, als mensen dat aan mij vragen?’ 

Ik heb mijn vader aan de telefoon als ik weer thuis ben na de opleiding tot Creatrix® Transformologist® en ben al een kwartier enthousiast aan het vertellen over hoe rustig van binnen en relaxed, en zelfverzekerd en ‘mezelf’ ik me voel. Tijdens de opleiding hebben we op elkaar mogen werken met de methodiek en allerlei belemmerende overtuigingen en negatieve stemmetjes opgeruimd (Ik had een aardig lijstje 😉 ).

‘Ik ga vrouwen helpen die altijd maar in kringetjes draaien, aan zichzelf twijfelen, zichzelf niet goed genoeg voelen, niet zelfverzekerd zijn en die last hebben van negatieve stemmetjes in hun hoofd. Van die stemmetjes die telkens commentaar leveren dat ze niet goed zijn zoals ze zijn, dat ze meer of beter zouden moeten doen, dat ze vast en zeker zo door de mand gaan vallen, dat soort dingen. En met dit proces kan ik ze echt begeleiden om die stemmetjes te veranderen, om te zorgen dat ze zich wél goed genoeg, rustig, zelfverzekerd, niet meer constant gestresst hoeven voelen. En dat ze nu eindelijk in actie gaan komen, het gaan doen!’.’

‘ Nou ja, daar hebben wij allemaal niet zoveel verstand van’, zegt mijn vader. ‘ Maar als jij zegt dat je je echt rustiger en ontspannener voelt, écht minder stress hebt, dan snap ik wel dat mensen daar graag van af willen. Ik zou er heel wat voor over hebben gehad in die tijd, om me niet steeds zo gestresst te voelen.’

Bedankt lieve pap, dat is het precies! 💝

Wat zou het wel niet opleveren, voor jezelf, maar ook voor je man, kinderen, de mensen om je heen, als je je niet meer steeds gestresst, onzeker, schuldig, minderwaardig of bang zou voelen?

Ik vind het zo gaaf dat ik nu een manier heb gevonden waarmee ik vrouwen kan begeleiden om dat ook écht te bereiken, en dan ook nog eens blijvend. 

Ik kan niet wachten tot mijn licentie er is en ik aan de slag kan 💕

Wil je meer weten of Creatrix®

Ja, ik meld me aan voor de InspiraTEA op zaterdag 23 oktober

Vul hieronder je naam en emailadres in en ik stuur je alle nodige informatie toe voor een inspirerende en lekkere middag!

Dank je voor je aanmelding. Je ontvangt de bevestiging in je mailbox