Selecteer een pagina

Dit gaat over jou: de vrouw die zichzelf niet leuk vindt, niet mooi vindt, niet goed genoeg vindt. Die zichzelf wegcijfert, omdat dat het enige is dat ze geleerd heeft in haar leven.

Die vrouw die elke dag stinkend haar best doet, zodat anderen haar lief, leuk en aardig vinden. 

De vrouw die zich niet gezien en gehoord voelt. Die ondertussen geleerd heeft dat ze dat vaak zelf doet; zich onzichtbaar máken, omdat ze niet gelooft, diep van binnen, dat ze de moeite waard is. Dat er iemand op haar zit te wachten.

Dit is voor de vrouw die maar blijft worstelen, in kringetjes draaien, in patronen vastlopen, zó hard vechten en steeds maar net het emotionele koppie boven water weet te houden.

Ze lijkt zo sterk

Oh, de buitenwereld ziet het niet aan haar, hoor! Daar past ze wel voor op. Aan de buitenkant zie je een sterke vrouw, een lief en vrolijk mens dat je gerust jouw zorgen en lasten toe kunt vertrouwen. Want ze is zo sterk en meelevend, zij kan dat wel dragen.

Van binnen, in die sterke vrouw, schuilt echter een klein meisje dat zo graag graag wil dat er eens iemand echt voor háár is, voor haar zorgt, haar ziet en haar een dikke knuffel geeft en zegt:

‘Het komt allemaal wel goed, lieveling

Het IS al goed,

Jij bent al goed, precies zoals je bent!’

Dat kritische stemmetje

Het gaat over deze vrouw, die zoveel in haar mars heeft. Die zoveel te brengen heeft op deze wereld. Maar die zich nog laat tegenhouden door dat kritische stemmetje  in haar hoofd, door die negatieve overtuigingen die ze zich heeft eigen gemaakt.

Die zoekt, wacht op toestemming om zichzelf te omarmen, 

om zichzelf goed genoeg te vinden, 

om gewoon gelukkig te zijn.

Toestemming

Is het tijd, lieve, mooie, geweldige PRACHTVROUW dat jij jezelf toestemming geeft? Dat je het leven gaat LEVEN? Precies zoals je bent? Dat je gaat zien, voelen, geloven dat jij een prachtvrouw bent. Nu, op dit moment, precies zoals je NU bent?!

Stop die strijd met jezelf. Anderen kunnen 100x zeggen dat jij de moeite waard bent, prachtig bent, goed bent zoals je bent. Maar jij gaat dat niet aannemen, totdat je zelf die stap neemt om het te gaan geloven. In je hoofd, hart en onderbuik.

Wil jij je ook anders leren voelen over jezelf? Wist je dat je geworstel met jezelf je wat kan leren? Ben je nieuwsgierig wat dat kan zijn? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingssessie, dan kijken we samen wat jouw boodschap is!

Ja, ik meld me aan voor de InspiraTEA op zaterdag 23 oktober

Vul hieronder je naam en emailadres in en ik stuur je alle nodige informatie toe voor een inspirerende en lekkere middag!

Dank je voor je aanmelding. Je ontvangt de bevestiging in je mailbox