Waarom ik je kan helpen...

met het transformeren van de 'lessen van je overgewicht'
Kennismaken?

Niet Goed Genoeg?

Je hebt al vanalles gedaan om iets ‘aan je gewicht te doen’. Eigenlijk zou je je graag minder gestresst en zekerder van jezelf voelen, van jezelf houden zodat je eindelijk gewoon happy bent met jezelf. Maar dat stomme overgewicht, dat weet van geen wijken. Hoe kan het dat je in zoveel opzichten veel voor elkaar krijgt in je leven, maar dat dit nog steeds een issue blijft. Wat je ook probeert.

Je hebt  allerlei dieten en cursussen gevolgd, boeken gelezen, leefstijlcoaches bezocht. Het heeft je wel inzicht in jezelf en soms ook wat veranderingen opgeleverd, maar toch is het net of dat laatste stukje nog ontbreekt.

Want de issues waar je mee zit blijven niet weg, ze steken vaak toch weer de kop op. Met als gevolg dat je jezelf op je kop geeft en nog een trap nageeft ook.

En dat terwijl je stiekem droomt van een ander leven, waarin je ‘gewoon gelukkig’ met jezelf kunt zijn. Zodat je kunt gaan doen wat je ZELF graag wilt, zonder jezelf altijd op de laatste plaats te zetten en zonder de negatieve gevoelens weg te willen eten.

Je bént al een PrachtVrouw!

Dat laatste puzzelstukje dat ontbreekt. Waar je al zo lang naar op zoek bent. Dat bestaat!

Een hele zachte manier om die negatieve stemmetjes en overtuigingen die je hebt, om te buigen naar overtuigingen die je helpen om jezelf te vertrouwen en te gaan doen wat jij te doen hebt. Blijvend, want anders ben je zo weer terug bij af.

Na een PrachtVrouw Traject voel je je echt een ander mens, namelijk; JEZELF. De PrachtVrouw die je allang was, maar die door allerlei redenen ondergesneeuwd en onzichtbaar was geworden. We halen haar weer naar boven. Zodat ze kan gaan stralen en haar missie hier op aarde volbrengen.

 

Wie ben ik?

 

Ik heb in mijn leven veel meegemaakt. Prachtige dingen, maar ook hele verdrietige.

Mijn eerste kindje werd dood geboren na bijna 9 maanden zwangerschap.  Mijn jongste kroop een aantal jaren later door het oog van de naald vlak voor zijn eerste verjaardag, en zo waren er nog een aantal gebeurtenissen die maakten dat ik het een tijd zwaar had. En dat ik (bovenop het gewicht dat ik al van jongs af aan had) ook nog eetbuien kreeg, onder andere om even niet te hoeven voelen.

Aan de buitenkant was niet te zien hoe ik me voelde. Het leek of ik alles prima voor elkaar had. Ik maakte mijn behoeften (en mezelf) onzichtbaar.

Toen ik daar midden in zat, dacht ik dat ik nooit meer écht gelukkig zou kunnen worden. Ik voelde me leeg, en erg alleen bij tijd en wijle.

Het maakte dat ik op onderzoek ging, naar geluk. Naar het antwoord hoe je dan wél of weer gelukkig kunt worden, ook als je het niet altijd makkelijk hebt. Wat bepaalt dat je je gelukkig voelt?

Ik ontdekte dat mijn geluk niet afhangt van wat er buiten mij gebeurt, maar van de gedachten en reacties die ik daarop kies.

Het échte verschil kwam toen ik inzag dat ik me niet schúldig hoefde te voelen over dat overgewicht, waar ik al mijn hele leven mee worstelde. Pas toen ik het gewoon simpelweg kon zien als boodschapper, als symptoom van gedachten over mezelf die me nog vasthielden, kon ik het met hulp van Creatrix® transformeren. Nu voel ik zo’n diepe rust en zekerheid in mezelf. Ik zou willen dat ik je daar alleen maar een theelepeltje vol van kon laten voelen, dan zou je overtuigd zijn dat dit iets is wat iedereen zou moeten en mogen voelen!

Ik ben een gelukkig mens en ik ben dankbaar dat ik hiermee vrouwen kan helpen blijvend te transformeren in de PrachtVrouw die ze zijn!

Petra Niemeijer

Petra Niemeijer

Creatrix® Transformologist®

voor en na mijn Creatrix® Traject