Waarom...

ik je kan helpen
Kennismaken?

Niet Goed Genoeg?

Je hebt al vanalles gedaan om je minder gestresst en zekerder van jezelf te voelen, van jezelf te houden zodat je eindelijk eens gaat DOEN wat JIJ wilt!

Je hebt  allerlei cursussen gevolgd, boeken gelezen, coaches bezocht. Het heeft je wel inzicht in jezelf en soms ook wat veranderingen opgeleverd, maar toch is het net of dat laatste stukje nog ontbreekt.

Want de issues waar je mee zit blijven niet weg, ze steken vaak toch weer de kop op. Met als gevolg dat je jezelf op je kop geeft en nog een trap nageeft ook.

En dat terwijl je stiekem droomt van een ander leven, met misschien een eigen bedrijf, een andere baan of het schrijven van een boek. Maar beginnen, ho maar. Want eerst moet je toch zorgen dat je zelfverzkerd en ‘goed genoeg’ bent?

Je bent een PrachtVrouw!

Dat laatste puzzelstukje dat ontbreekt. Waar je al zo lang naar op zoek bent. Dat bestaat! 

Een hele zachte manier om die negatieve stemmetjes en overtuigingen die je hebt, om te buigen naar overtuigingen die je helpen om jezelf te vertrouwen en te gaan doen wat jij te doen hebt. Blijvend, want anders ben je zo weer terug bij af.

Na een PrachtVrouw Traject voel je je echt een ander mens, namelijk; JEZELF. De PrachtVrouw die je allang was, maar die door allerlei redenen ondergesneeuwd en onzichtbaar was geworden. We halen haar weer naar boven. Zodat ze kan gaan stralen en haar missie hier op aarde volbrengen.

 

Wie ben ik?

 

Ik heb in mijn leven veel meegemaakt. Prachtige dingen, maar ook hele verdrietige. Toen ik daar midden in zat, dacht ik dat ik nooit meer écht gelukkig zou kunnen worden. Ik voelde me leeg, en erg alleen bij tijd en wijle.

In alle duister bevindt zich echter ook een parel. Het maakte dat ik op onderzoek ging, naar geluk. Naar het antwoord hoe je dan wél of weer gelukkig kunt worden, ook als je het niet altijd makkelijk hebt. Wat bepaalt dat je je gelukkig voelt?

Ik ontdekte de waarde van het leven. Wat echt belangrijk is en wat niet. Ik ontdekte dat alles al in mij aanwezig is. Dat mijn geluk niet afhangt van wat er buiten mij gebeurt, maar van de gedachten en reacties die ik daarop kies.

Ik voelde een diep verlangen om dit aan vrouwen te leren, maar er ontbrak nog een manier om dat blijvend voor elkaar te krijgen. Die manier vond ik (na een heleboel getwijfel en gezoek) in Creatrix®.

Het heeft mijzelf ontzettend veel gebracht; nog meer zelfverzekerdheid, rust, liefde voor mezelf en mijn lichaam, liefde voor het leven. Ik ben een gelukkig mens, dat ik hiermee vrouwen kan helpen blijvend te transformeren in de PrachtVrouw die ze zijn!

Petra Niemeijer

Petra Niemeijer

Creatrix® Transformologist®

voor en na mijn Creatrix® Traject

Boek een inzichtsessie

Vraag een vrijblijvend PrachtLeven gesprek aan, en we kijken samen wat jouw belemmerende overtuigingen en jouw stemmetjes zijn, die je tegenhouden om te doen wat jij werkelijk wilt en te doen hebt.