Selecteer een pagina

‘Je straalt helemaal…’

kreeg ik te horen na mijn eigen traject. ‘ Wat is er met jou gebeurd?’

‘Je lijkt veel meer ontspannen en ik zie een bepaalde gloed die er eerder niet was, een zelfverzekerdheid’

Dat is precies wat ik nu voel; ik heb rust, ik voel me goed en de moeite waard, ik maak met gemak keuzes die écht goed zijn voor MIJ en maak me niet druk over wat anderen vinden. Dat is zóóó fijn!

Maar dat is niet altijd zo geweest…

Zolang als ik me kan herinneren, heb ik geworsteld met mezelf. Ik was een heel verlegen meisje. Slim (al zag ik dat zelf niet zo), lief, stilletjes aanwezig op de achtergrond. Kleurde altijd netjes binnen de lijntjes en volgde de regels. Deed ontzettend mijn best om te voldoen aan verwachtingen. Van iedereen om me heen. Bang dat ik er anders niet bij zou horen of dat er niet van me gehouden zou worden.

Nooit goed genoeg

Niemand merkte aan mij dat ik zo aan het strijden was. Ik zette mijn zonnigste niks-aan-de-hand gezicht op, maar van binnen worstelde ik enorm.

Met twijfels aan mezelf, faalangst én angst voor succes tegelijk. Oh boy, en angst om door de mand te vallen!

Met verdriet door verlies, wat als een grauwsluier over mijn leven bleef liggen en telkens weer opveerde als het getriggerd werd.

Met geworstel met mijn lijf, zelfafwijzing, afkeuring, wanhoop bijna.

Ik zat gevangen in meerdere cirkels van niet goed genoeg voelen, die elkaar versterkten.

Van buiten hield ik me sterk, zag niemand iets aan me. Maar ondertussen. Wat een stress!

Gewoon gelukkig

Waarom kon ik niet ‘gewoon gelukkig’ zijn?

Die vraag zette me op een reis naar zelfontwikkeling. Ik leerde vele modaliteiten en methodes, die allemaal hun waarde hadden. En met Creatrix® pakte ik het laatste puzzelstukje, waardoor ik nu voor de volle honderd procent kan zeggen dat ik mezelf, mijn lijf en mijn leven liefheb. Dat ik mezelf accepteer zoals ik ben. Dat ik NU al goed genoeg ben! Waardoor ik nu met gemak de stappen durf te nemen om mijn droom waar te maken.

Laat je pracht stralen

Ik weet dat er zoveel vrouwen zijn die worstelen met het accepteren van en houden van zichzelf. Maakt niet uit wat ze bereikt hebben, hoe ze eruit zien, wat ze doen, het is niet gauw goed genoeg.

Ik help vrouwen die er klaar voor zijn graag de pracht (en kracht) in zichzelf te zien! Vandaar ‘PrachtVrouw’!

 

Die pracht is er namelijk, en gaat pas stralen als je ‘m ZELF kan zien.

Die pracht zit ‘m in wat je voelt en gelooft over jezelf. Want je hebt zoveel potentie, maar door al dat geworstel en klein blijven/verstoppen laat je dat niet zien. En dat is zonde!

Waar wacht je nog op? De week, het kwartaal, het jaar is zo weer voorbij. Blijf je het wiel in je eentje uitvinden? Of zal ik je helpen naar zelfliefde, diep vertrouwen in jezelf en rust in je hoofd?! Zodat je je droom gaat waarmaken!

Je bent van harte welkom om een gratis OntdekGesprek te boeken, een kennismakingssessie waarin we samen gaan kijken wie jij kan zijn zonder jouw ‘draakgedachten’!

Ja, ik meld me aan voor de InspiraTEA op zaterdag 23 oktober

Vul hieronder je naam en emailadres in en ik stuur je alle nodige informatie toe voor een inspirerende en lekkere middag!

Dank je voor je aanmelding. Je ontvangt de bevestiging in je mailbox