Selecteer een pagina

Ze is een eigen coachpraktijk gestart. Ze weet dat ze hele mooie veranderingen met haar coachees kan bereiken. En toch… laat ze zich niet zien. Houdt ze zich stil. Plaatst nauwelijks iets op Facebook. 

Het is te groots. Te eng. 

Wat doet ze wel? Ze verzint nieuwe projecten. Helpt allerlei mensen in haar omgeving met evenzoveel activiteiten. Achter de schermen. Veilig. Is daar erg druk mee. Neemt geen tijd om aan haar eigen praktijk te werken.

Nu heeft ze er echter genoeg van. Dit staat haar droom in de weg! Als ze dit gedrag (en natuurlijk de overtuiging die eronder ligt) niet aanpakt, gaat haar droom in duigen vallen!

Het is de ochtend van vijf mei. We hebben afgesproken via Skype. Wat een mooie dag om dit aan te pakken. Vandaag is het haar bevrijdingsdag!

Pas als ze het perfect kan

We praten een tijdje om te ontdekken wat nou precies die overtuiging is, die maakt dat ze zich niet laat zien. Na wat zoeken hebben we het duiveltje te pakken: ze mag zich pas laten zien, zich aan de buitenwereld presenteren, als ze alles beheerst van haar vak, en het helemaal perfect kan! 

Ze is bang dat ze niet voor de volle honderd procent kan waarmaken wat ze haar klant belooft. Want ze is een starter, en heeft nog niet zoveel ervaring. Er zijn vast anderen die het beter kunnen… misschien is zo’n klant daar wel beter af?

Maar ja, als ze geen klanten binnenlaat, zal ze die ervaring nooit opdoen, en wordt ze nooit goed genoeg (in haar ogen). Dan is de negatieve cirkel rond.

Genoeg geweest?

Ik vraag haar of het genoeg geweest is? Of ze zeker weet dat ze dit duiveltje wil laten gaan? Want we kunnen ook nog wel een halfjaartje wachten, als dat beter voelt… 😉

‘Jij bent gemeen! Ik wil er NU vanaf’, schreeuwt ze bijna, met een lach op haar gezicht, maar met tranen in haar ogen.

Gauw laat ik haar haar ogen sluiten en gaan we aan de slag met mijn ‘Creatrix®-magie’. Ik weet al dat ze straks bevrijd zal zijn van deze gemene duivel. Ze wipt ‘m in deze sessie zo van haar schouder. Wat een positieve actie zal dat geven. 

‘Ik wil actie’

Na de sessie voelt ze kriebels in haar buik, net onder haar navel. ‘Ik wil actie’, zegt ze met een lach. Waar ze eerder geloofde dat een klant haar ‘door zou hebben’ en liever naar een ander zou gaan omdat zij het nog niet goed genoeg zou kunnen, gelooft ze nu dat haar klant een probleem heeft, en blij zal zijn met haar oplossing en het resultaat!

Even later krijg ik een vrolijk berichtje; ‘Nou, ik ben aan de slag, hoor. Het is nog niet af en nog niet perfect, maar ik laat het maar vast zien’

Dit gaat mooie resultaten geven, dat weet ik zeker. Deze vrouw gaat zoveel mensen helpen te veranderen. Ik kan niet wachten. 🙏

Wil je je ook niet langer verstoppen? Af van dat gevoel dat je een bedrieger bent? Stuur me een berichtje en we kijken samen wat er voor jou nodig en mogelijk is! Nou ja… we kunnen natuurlijk ook nog een half jaartje wachten ?! 😜😘

Ja, ik meld me aan voor de InspiraTEA op zaterdag 23 oktober

Vul hieronder je naam en emailadres in en ik stuur je alle nodige informatie toe voor een inspirerende en lekkere middag!

Dank je voor je aanmelding. Je ontvangt de bevestiging in je mailbox