PrachtVrouw Traject

met Creatrix®

Voor wie?

Voor vrouwen die al heel lang worstelen met hun gewicht en hun zelfbeeld, en die zichzelf diep van binnen niet echt de moeite waard vinden. De vrouwen die wachten met léven tot ze het juiste gewicht hebben, maar die juist daardoor zichzelf gevangen houden in een negatief patroon. Want zolang ze die negatieve gedachten en overtuigingen over zichzelf hebben, lukt het nooit om blijvend iets aan dat gewicht te doen en gaan ze niet doen wat ze het liefste willen. Dan is de cirkel rond en zitten ze gevangen. Muurvast!

Als je durft te kijken naar welke overtuigingen dit zijn, dus als je je gewicht als het ware je reisgids laat zijn om achter die diepste negatieve overtuigingen te komen, dan is de belangrijkste stap gemaakt.

Het enige dat dan nog nodig is is een snelle en zachte manier om die negatieve overtuigingen blijvend te transformeren. Een manier die specifiek werkt voor het vrouwen-brein (er is al genoeg ontwikkeld voor het mannenbrein!) en die niet alleen werkt op het eigen onderbewuste, maar ook breekt met patronen van de generaties voor ons (epigenetica).

Die methode is Creatrix® en is waar ik gebruik van maak in het PrachtVrouw Traject.

 

Een foto van mij voor mijn traject, en een foto van erna…

Het PrachtVrouw Traject helpt je om je los te maken van die negatieve overtuigingen die je zo lang hebben vastgehouden in overgewicht en afwijzing van jezelf. Je leert diep in jezelf voelen (wéten!) dat JIJ de moeite waard bent, zodat je ‘gewoon gelukkig’ je leven kunt leven en zonder twijfel uit jezelf kunt halen wat er in zit (met of zonder die kilo’s).

Zacht én met resultaat

Creatrix® is een bijzondere, krachtige en geavanceerde methodiek waarmee je  ervoor zorgt dat jij al je belemmerende overtuigingen en negatieve stemmetjes kunt transformeren in helpende gedachten.

Het is simpel, het is zacht en begint daar waar een ‘normaal’ coachingstraject meestal ophoudt; namelijk nadat je inzicht hebt gekregen in wat je belemmert. Creatrix® is het antwoord op ‘ja maar, nu weet ik wat ik doe en anders wil, maar HOE verander ik dat dan?’

Herbeleven van (of zelfs vertellen over!) trauma en wat je hebt meegemaakt is niet nodig. Dat zorgt er alleen maar voor dat het ‘paadje van het oude verhaal’ nog dieper ingesleten raakt.

Met deze methodiek verwijderen we oude overtuigingen door er nieuwe, betere eigen levenslessen voor in de plaats te zetten. De transformatie komt dus vanuit jou en niet vanuit mij. Alleen jij weet wat je precies nodig hebt en welke woorden daarvoor nodig zijn. Ik begeleid je liefdevol en soms streng als het nodig is, zodat je het proces veilig en zacht  kunt doorlopen.

(Het is het enige proces dat ik ken in de wereld, dat rekening houdt met overerfbare veranderingen in de functie van de genen, dat de taal spreekt van het VROUWELIJKE onderbewuste en dat blijvend en met garantie patronen doorbreekt (zelfs als die al generaties lang bestaan).

Wat is Creatrix®

 

Zacht

Snel

Met resultaatgarantie

Waarom kan ik je helpen?

 

Petra Niemeijer

Petra Niemeijer

Licensed Creatrix® Transformologist®

Ik voelde me een tijd niet echt happy. Aan de buitenkant leek alles prima; ik had alles voor elkaar. Maar van binnen voelde dat heel anders. Ik heb allerlei cursussen gevolgd, technieken geleerd en ontelbaar veel boeken gelezen. Voor mezelf.  Maar ook omdat ik zocht naar dat ene ontbrekende puzzelstukje waarmee ik ándere vrouwen zou kunnen helpen zich tot in het diepst van hun vezels weer gelukkig te voelen.

Dat puzzelstukje bleek Creatrix® te zijn!

Wist ik veel dat het voor mezelf ook nog zo’n transformatie zou zijn! Nu na mijn eigen traject ben ik diep vanbinnen veranderd. Meer mezelf geworden. 

Ik trek me minder aan van wat anderen zouden kunnen denken, voel van binnen een diepe zekerheid dat ik prima ben zoals ik ben. Ik voel me niet meer schuldig, voel me heel en compleet en ‘gewoon gelukkig’.

Ik ben zo dankbaar dat ik met deze methodiekmag werken omdat ik hiermee levens van vrouwen help veranderen! En ik voel vanuit mijn tenen dat dat is wat ik hier te doen heb, vrouwen helpen in die transformatie, met het overgewicht als reisgids.

Denk je eens in wat het effect gaat zijn van zoveel gelukkigere vrouwen, allereerst op henzelf maar daarmee ook op hun gezin, hun werk of hun bedrijf en daarmee op de wereld!

Wat kost het?

Het PrachtVrouw Traject is maatwerk. Het wordt precies afgestemd op wat jij nodig hebt om de blijvende transformaties te bereiken die we in de eerste sessie afspreken.

Het vergt een investering van je. En je krijgt van mij resultaatgarantie. Dat betekent dat we net zolang aan de afgesproken issues werken (en dat zijn er voor sommige vrouwen wel 60!) tot jouw gewenste resultaat is bereikt.

Tijdens het ‘de boodschap van je gewicht’-consult kan ik je een overzicht van de kosten geven, als we duidelijk hebben welke overtuigingen er bij jou zijn die je vasthouden in het huidige patroon. Ik werk niet met losse sessies, we gaan voor een totaalresultaat. Eventueel kunnen we afspraken maken over betaaltermijnen.

Testimonials

“Dankjewel voor de Creatrix-sessie. Ik vond het heel fijn om dit samen met jou te doen. Je deed het geweldig, je kan dit en het was heerlijk om me over te geven aan jouw stem, me mee te laten voeren en dat deed ik ook. Wat hebben we veel gedaan en veel getransformeerd. Trots op jou en trots op mezelf”

Aukje

“Wat ben ik dankbaar voor jouw begeleiding met Creatrix. Je deed het krachtig, ferm en warm en mijn nare gevoel is weg. Gewoon weg! En er is iets heel moois voor teruggekomen. Ik ben je heel dankbaar voor je prachtige begeleiding hierbij. Ik voelde me veilig en gesteund”

Susan

“Zacht én Kracht. Daarmee ga je een gigantisch verschil maken! Blijf je hart en je roeping volgen. Veel geluk!”

Nikolien

Trainster Institute of Women International

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd naar de lessen van jouw gewicht? Klaar met al die belemmerende gedachten die je nu nog plagen? Neem contact met me op via de knop hieronder als je vragen hebt of plan meteen een vrijblijvend ‘de boodschap van mijn gewicht’-consult in mijn online agenda in!