Selecteer een pagina

Ben je helemaal klaar met die negatieve stemmetjes die jou tegenhouden om ‘gewoon gelukkig' te zijn?

maak meteen een afspraak

Voor wie?

Ben jij iemand die bijvoorbeeld

– anderen altijd voorop stelt

– weinig zelfvertrouwen heeft

– een slecht zelfbeeld heeft

– je veel twijfelt, aan jezelf of je leven

– jezelf klein houdt

– hard voor jezelf bent

– veel stress ervaart

– moeite heeft om je grenzen aan te geven

– je altijd verantwoordelijk voelt voor anderen en alles

– je niet zo belangrijk voelt

– het gevoel heeft dat anderen je niet horen of zien

– zich vaak somber of depressief voelt

– trauma’s of verdriet heeft die je nog niet (volledig) hebt verwerkt

– last heeftt van schuldgevoelens of schaamte

Een foto van mij voor mijn traject, en een foto van erna…

Het PrachtVrouw Traject helpt je om je te bevrijden van die negatieve stemmetjes. Je leert diep in jezelf voelen (wéten!) dat JIJ de moeite waard bent, zodat je ‘gewoon gelukkig’ je leven kunt leven en zonder twijfel uit jezelf kunt halen wat er in zit.

Zacht én met resultaat

Ik maak gebruik van Creatrix®, een bijzondere, krachtige en geavanceerde methodiek waarmee je  ervoor zorgt dat jij al je belemmerende overtuigingen en negatieve stemmetjes kunt transformeren in helpende gedachten.

Het is simpel, het is zacht en begint daar waar een ‘normaal’ coachingstraject meestal ophoudt; namelijk nadat je inzicht hebt gekregen in wat je belemmert. Creatrix® is het antwoord op ‘ja maar, nu weet ik wat ik nu doe en anders wil, maar HOE verander ik dat dan?’

Herbeleven (of zelfs vertellen over!) trauma en wat je hebt meegemaakt is niet nodig. Dat zorgt er alleen maar voor dat het ‘paadje van het oude verhaal’ nog dieper ingesleten raakt.

Met deze methodiek verwijderen we oude overtuigingen door er nieuwe, betere eigen levenslessen voor in de plaats te zetten. De transformatie komt dus vanuit jou en niet vanuit mij. Alleen jij weet wat je precies nodig hebt en welke woorden daarvoor nodig zijn. Ik begeleid je liefdevol en soms streng als het nodig is, zodat je het proces veilig en zacht  kunt doorlopen.

Zacht

Snel

Met resultaatgarantie

Waarom kan ik je helpen?

 

Petra Niemeijer

Petra Niemeijer

Licensed Creatrix® Transformologist®

Ik voelde me een tijd niet echt happy. Aan de buitenkant leek alles prima; ik had alles voor elkaar. Maar van binnen voelde dat heel anders. Ik heb allerlei cursussen gevolgd, technieken geleerd en ontelbaar veel boeken gelezen. Voor mezelf.  Maar ook omdat ik zocht naar dat ene ontbrekende puzzelstukje waarmee ik ándere vrouwen zou kunnen helpen zich tot in het diepst van hun vezels weer gelukkig te voelen.

Dat puzzelstukje bleek Creatrix® te zijn!

Wist ik veel dat het voor mezelf ook nog zo’n transformatie zou zijn! Nu na mijn eigen traject ben ik diep vanbinnen veranderd. Meer mezelf geworden. 

Ik trek me minder aan van wat anderen zouden kunnen denken, voel van binnen een diepe zekerheid dat ik prima ben zoals ik ben. Ik voel me niet meer schuldig, voel me heel en compleet en ‘gewoon gelukkig’.

Ik ben zo dankbaar dat ik dit gekozen heb, omdat ik nu echt een methodiek in handen heb die levens gaat veranderen! En ik voel vanuit mijn tenen dat dat is wat ik hier te doen heb, vrouwen helpen in die transformatie.

Denk je eens in wat het effect gaat zijn van zoveel gelukkigere vrouwen, allereerst op henzelf maar daarmee ook op hun gezin, hun werk of hun bedrijven en daarmee op de wereld!

Wat kost het?

Het PrachtVrouw Traject is maatwerk. Het wordt precies afgestemd op wat jij nodig hebt om de blijvende transformaties te bereiken die we in de eerste sessie afspreken.

Het vergt een investering van je. En je krijgt van mij resultaatgarantie. Dat betekent dat we net zolang aan de afgesproken issues werken (en dat zijn er voor sommige vrouwen wel 60!) tot jouw gewenste resultaat is bereikt.

Tijdens een vrijblijvende kennismakingssessie zoeken we samen uit wat jij precies nodig hebt en geef ik je een overzicht van de kosten. Eventueel kunnen we afspraken maken over betaaltermijnen.

Testimonials

“Dankjewel voor de Creatrix-sessie. Ik vond het heel fijn om dit samen met jou te doen. Je deed het geweldig, je kan dit en het was heerlijk om me over te geven aan jouw stem, me mee te laten voeren en dat deed ik ook. Wat hebben we veel gedaan en veel getransformeerd. Trots op jou en trots op mezelf”

Aukje

“Wat ben ik dankbaar voor jouw begeleiding met Creatrix. Je deed het krachtig, ferm en warm en mijn nare gevoel is weg. Gewoon weg! En er is iets heel moois voor teruggekomen. Ik ben je heel dankbaar voor je prachtige begeleiding hierbij. Ik voelde me veilig en gesteund”

Susan

“Zacht én Kracht. Daarmee ga je een gigantisch verschil maken! Blijf je hart en je roeping volgen. Veel geluk!”

Nikolien

Trainster Institute of Women International

Wil je meer weten?

Ben je klaar voor jouw doorbraak? Klaar met al die belemmerende gedachten die je nu nog plagen. Zodat je een gelukkiger leven kunt leven, met meer ontspanning en vrijheid en vrij van schuldgevoel en teveel verdriet? Neem contact met me op via de knop hieronder als je vragen hebt of plan meteen een vrijblijvende (Skype) kennismakingssessie in mijn online agenda in!