'De boodschap van mijn gewicht'-consult

Ja, graag!

Wat je gewicht je wil vertellen

Je overgewicht is een uiting van gevoelens en overtuigingen die in jou leven. Gevoelens die je diep hebt weggestopt en bijvoorbeeld onbewust probeert te dempen door te eten.

Je gewicht is een symptoom zou je kunnen zeggen, net als hoge bloeddruk of hoofdpijn vaak een symptoom is van iets onderliggends.

Zolang je niet weet waardoor het symptoom veroorzaakt wordt, is alles wat je doet enkel symptoombestrijding. En werkt het dus niet blijvend. Dat is de reden waarom diëten niet werken voor vrouwen die al lange tijd worstelen met hun gewicht.

Het is belangrijk om je daar niet langer schuldig over te voelen, maar het te zien als een kans. Een kans om meer te leren over jouzelf en over wat je diep van binnen anders zou willen (maar waar je tot nu toe nog geen weg voor zag).

Dat is precies wat we gaan doen tijdens dit consult; een ontdekkingsreis naar wat de boodschap voor JOU is, wat jouw gewicht jou wil leren!

Op ontdekkingsreis

In dit (online) consult gaan we samen op ontdekking, naar alle overtuigingen die je hebt over je gewicht en over jezelf. Zonder te graven en wroeten in je verleden, want ik geloof er niet in dat het verstandig is dat nogmaals allemaal op te rakelen. Dat slijt het patroon alleen maar dieper in. We gaan kijken naar de gevoelens en gedachten die je NU hebt, die maken dat je naar eten grijpt.

Ik vraag van jou dat je bereid bent je open te stellen, bereid bent te onderzoeken in jezelf en eerlijk te zijn, naar mij maar vooral naar jezelf. Want zonder die bereidheid heeft dit consult geen enkele zin en kun je beter gewoon een nieuw dieet proberen ;-). Ik snap dat dit spannend is, ik weet hoe het is. En ik weet hoe bevrijdend het is om het eindelijk aan te gaan!

In dit consult maken we inzichtelijk wat het is dat jou nog tegenhoudt. We kijken hoe het anders kan voor jou. En je ontdekt  wat jou in de weg zit en wat je nodig hebt om die blokkades en patronen te doorbreken.

Deze sessie van maximaal een uur (twv 175,-) is -nu nog- gratis en doen we via Skype of Zoom.