Selecteer een pagina

%

Op weg naar liefde voor jezelf

Schrijf je vrij

Groei naar een betere relatie met jezelf

Jij hebt alle wijsheid al in je. Schrijven brengt die wijsheid naar buiten. In dit programma van 33 dagen schrijf je jezelf naar meer inzicht en een betere relatie met jezelf.

Kom tot jezelf

totale ontspanning van lichaam en geest

Voor zelfliefde is onder andere zelfzorg nodig. Zorg die verder gaat dan zo nu en dan eens een maskertje. Hoe zou het zijn als je je een moment totáál kunt ontspannen? Als je leert die ontspanning voor jezelf te creëren élke keer als dat nodig is? Met de ontspanknop die we bij je gaan ‘installeren’ is dat mogelijk!

Diepduik in zelfliefde

mini-retreat for body, mind & soul

Met deze mini-retreat gaan we een stapje verder. Ontspanning voor je lichaam en geest, inzicht in jezelf en in je patronen op een vrolijke positieve manier! Je maakt een mooie uiting daarvan die je meekrijgt als reminder voor elke dag. Je gaat vol inzichten én ontspannen naar huis.

Jij, PrachtVrouw!

Creatrix® traject

In dit traject ontdoe je jezelf van al die negatieve overtuigingen die je over jezelf hebt. Waardoor je je vrij, ontspannen en zelfverzekerd voelt, vol liefde voor jezelf en je wonderbaarlijke lijf.

Het is simpel, het is zacht en begint daar waar een ‘normaal’ coachingstraject meestal ophoudt; namelijk nadat je inzicht hebt gekregen in wat je belemmert. Creatrix® is het antwoord op ‘ja maar, ik weet nu wat ik doe en anders wil, maar HOE verander ik dat dan?’

Ja, ik meld me aan voor de InspiraTEA op zaterdag 23 oktober

Vul hieronder je naam en emailadres in en ik stuur je alle nodige informatie toe voor een inspirerende en lekkere middag!

Dank je voor je aanmelding. Je ontvangt de bevestiging in je mailbox