Selecteer een pagina

Word je wel eens moe van jezelf?

Je hebt zoveel prachtige plannen voor je leven:

Voor jezelf beginnen, een boek schrijven of verhuizen naar een warm land.

Maar je DOET het niet!

Wat is dat toch? Waarom laat je je tegenhouden? 

Het voelt als een worsteling

Aan de buitenkant ziet je leven er goed uit. Waarom VOELT alles dan steeds als een worsteling?

Je baalt van je te dikke lijf, maar afvallen daar begin je steeds niet aan.

Je verveelt je dood op  je werk. Maar durft niet te solliciteren naar die superspannende vacature. Of die leuke webshop te beginnen.

Je huishouden is een zootje. Maar toch blijf je op de bank liggen Netflixen.

Je kinderen zijn lief maar lopen ook volledig over je heen. Toch lukt het je niet (zonder afschuwelijk boos te worden) om ze tot de orde te roepen.

Je partner negeert je. Toch blijven jullie bij elkaar.

Je hebt nare dingen meegemaakt in het verleden. Toch lijkt het alsof die dingen op de voorgrond je leven blijven beheersen.

Het lijkt of je in kringetjes draait en nooit een stap verder komt. Dus zet je je niks-aan-de-hand masker op, je tanden op elkaar en gaat gewoon verder alsof je neus bloedt.

Voel je je gelukkig? Nou, nee!

Luisteren naar je hart

Je WEET dat je heel veel in je mars hebt. Waarom komt het er dan niet uit? Waarom lukt het je toch niet om het leven te creëren waar je stiekem van droomt?

Je hoofd heeft het sterk voor het zeggen, maar je wilt liever luisteren naar je hart. Alleen… hoe doe je dat in vredesnaam? Als je altijd bang bent dat andere mensen daar iets van zullen vinden? Dat ze je af zullen wijzen. Dat je niet goed genoeg, niet mooi genoeg, niet slim genoeg bent?

Je wéét het wel…

Je leest zelfhulpboeken en doet aan persoonlijke ontwikkeling, maakt een plan, affirmeert je een ongeluk, begint vol goede moed. Zolang je er bewust mee bezig bent gaat het goed. En dan komt het leven ertussen en val je weer terug in oud gedrag. Ben je terug bij af en voel je je nog slechter over jezelf.

Je WEET zo goed wat je anders wilt, je weet alleen niet HOE…

Wat je doet en leert lijkt niet te beklijven.

Logisch

Weet je, het is heel logisch. Het ligt niet aan jou! Het zijn de overtuigingen die je hebt over jezelf, die je tegenhouden. Helaas kun je die overtuigingen niet veranderen door heel hard het tegenovergestelde te beweren.

Er wordt ons vaak verteld dat het aan je mindset ligt. Maar dat is niet waar! Natuurlijk is mindset belangrijk, maar je ‘heart-set’ is minstens even sterk van belang. En dan heb je ook nog je onderbuik! Alleen als je die alledrie meeneemt kun je werkelijk blijvend transformeren.

Daarnaast moet je tegelijkertijd in je bewuste én je onderbewuste die overtuigingen oplossen en transformeren.  Er iets anders voor in de plaats zetten. Zodat de oude overtuiging er niet weer opnieuw in kan sluipen.

Op deze manier hoef je er niet bewust mee bezig te blijven, met reminders op je spiegel en briefjes op je koelkast. Je hebt het dan meteen geïntegreerd.

Zodat je dan dat kunt gaan DOEN waar je nu nog van gelooft dat het niet voor jou is weggelegd 😉

Dát gaan we doen in het ‘De Prachtvrouw in Jou-traject’.

De prachtvrouw in jou-traject

In dit traject neem ik je mee naar die prachtige versie van jezelf, die verstopt ligt onder al die laagjes overtuigingen, negatieve ervaringen en gevoelens die je in de loop van je leven hebt opgedaan.

We gaan die lagen opsporen en omzetten naar overtuigingen die je ondersteunen in plaats van tegenhouden. Vanuit jouw eigen wijsheid. Blijvend. Zonder dat je daar bewust mee bezig hoeft te blijven.

Nu klinkt dat als een zwaar en moeilijk proces, maar dat is het niet. Het is grappig en interessant en tegelijkertijd enorm diepgaand!

Wat levert het zoal op?

 • Je voelt je goed genoeg; je start die webshop, schrijft dat boek
 • Je voelt je zelfverzekerd; solliciteert wél naar die spannende baan
 • Je durft je grenzen aan te geven; je zegt nee tegen je baas als hij je vraagt over te werken en viert lekker Sinterklaasavond met je kinderen
 • Je vergelijkt jezelf niet meer met anderen; ineens worden feestjes met je schoonfamilie best gezellig 😉
 • Je bent niet meer zo perfectionistisch; eindelijk durf je jezelf te laten zien in die live op FB.

 

 • Je durft fouten te maken en opnieuw te beginnen; die opleiding voor je droomcarrière, waar je nooit aan durfde beginnen, pak je nu wél op
 • Je voelt je geliefd; jullie relatie lijkt ineens weer op toen je elkaar net kende (met vlinders en al)
 • Je jaagt je dromen na; die bed & breakfast in een kasteel in Frankrijk wordt ineens haalbaar
 • Je wordt niet meer vastgezet door wat je hebt meegemaakt; je ervaringen worden levenslessen en je kijkt weer naar de toekomst
 • Je bent niet meer bang dat ze erachter zullen komen dat je niets kan of niets voorstelt; want je gelooft in jezelf!
 • Je zegt zonder nadenken ‘ik hou van je’ tegen je spiegelbeeld
 • Je voelt je vrij en liefdevol voor jezelf en de mensen om je heen.

Kennismakingssessie

Wil je weten of het traject bij jou past? Wat het voor jou kan betekenen? Laten we kennismaken! Ik spreek je graag!

Ja, ik meld me aan voor de InspiraTEA op zaterdag 23 oktober

Vul hieronder je naam en emailadres in en ik stuur je alle nodige informatie toe voor een inspirerende en lekkere middag!

Dank je voor je aanmelding. Je ontvangt de bevestiging in je mailbox