Selecteer een pagina

PrachtVrouw TransformTraject met Creatrix®

maak een afspraak

Wat is Creatrix®

Creatrix® is een bijzondere en krachtige methodiek van visualiseren waarmee je  ervoor zorgt dat jij al je belemmerende overtuigingen en negatieve stemmetjes kunt transformeren in helpende gedachten.

Het is simpel, het is zacht en begint daar waar een ‘normaal’ coachingstraject meestal ophoudt; namelijk nadat je inzicht hebt gekregen in wat je belemmert. Creatrix® is het antwoord op ‘ja maar, nu weet ik wat ik nu doe en anders wil, maar HOE verander ik dat nu dan?’

Herbeleven (of zelfs vertellen over!) trauma en wat je hebt meegemaakt is niet nodig. Dat zorgt er alleen maar voor dat het ‘paadje van het oude verhaal’ nog dieper ingesleten raakt. Met deze methodiek verwijderen we oude overtuigingen door er nieuwe, betere eigen levenslessen voor in de plaats te zetten. De transformatie komt dus vanuit jou en niet vanuit mij. Alleen jij weet wat je precies nodig hebt en welke woorden daarvoor nodig zijn. Ik begeleid je liefdevol en soms streng als het nodig is, zodat je het proces veilig en zacht  kunt doorlopen.

 

 

Zacht

Snel

Met resultaatgarantie

Wanneer Creatrix®?

Een PrachtVrouw TransformTraject helpt je om je te bevrijden van belemmerende overtuigingen, emoties die je blokkeren en negatieve gedachten en stemmetjes die maken dat je in kringetjes rond blijft draaien en niet je leven LEEFT.

Dit traject kan je helpen als je bijvoorbeeld:

– weinig zelfvertrouwen hebt

– een slecht zelfbeeld hebt

– als je veel twijfelt, aan jezelf of je leven

– anderen altijd voorop stelt

– jezelf klein houdt

– hard voor jezelf bent

– veel stress ervaart

– moeite hebt om je grenzen aan te geven

– trauma’s of verdriet hebt die je nog niet (volledig) hebt verwerkt

– je altijd verantwoordelijk voelt voor anderen en alles

– je je niet zo belangrijk voelt

– last hebt van schuldgevoelens of schaamte

– je het gevoel hebt dat anderen je niet horen of zien

– als je vaak somber of depressief bent

– droomt van iets (groots/anders/spannends), maar er niet toe komt het te gaan DOEN

Wie ben ik?

 

Petra Niemeijer

Petra Niemeijer

Licensed Creatrix® Transformologist®

Voor Creatrix® had ik al best wat soulsearching gedaan. Cursussen gevolgd, technieken geleerd en ontelbaar veel boeken gelezen. Niet omdat ik nou perse als een zielig vogeltje in een hoekje zat, helemaal niet. Maar ik had altijd het idee dat er nog meer mogelijk zou moeten zijn voor mijn leven.

Ik liep in kringetjes rond, voelde me niet goed genoeg en bang om door de mand te vallen. Door al dat getwijfel koos ik steeds weer iets anders, waardoor ik niks tot een echt succes bracht. Zo jammer, want na jaren ploeteren staat er nog niks als je steeds opnieuw begint ;-).

Nu na Creatrix® ben ik veranderd. Meer mezelf geworden. Ik trek me minder aan van wat anderen zouden kunnen denken, voel van binnen een diepe zekerheid dat ik prima ben zoals ik ben.

Ik ben zo dankbaar dat ik dit gekozen heb, omdat ik nu echt een methodiek in handen heb die levens gaat veranderen! En ik voel vanuit mijn tenen dat dat is wat ik hier te doen heb, vrouwen helpen in die transformatie.

Denk je eens in wat het effect gaat zijn van zoveel gelukkigere vrouwen, allereerst op henzelf maar daarmee ook op hun gezin, hun werk of hun bedrijven en daarmee op de wereld!

#settingwomenfree

Wat kost het?

Het PrachtVrouw TransformTraject is maatwerk. Het wordt precies afgestemd op wat jij nodig hebt om de blijvende transformaties te bereiken die we in de eerste sessie afspreken.

Je krijgt van mij resultaatgarantie. Dat betekent dat we net zolang aan de afgesproken issues werken (en dat zijn er voor sommige mensen wel 60!), tot jouw gewenste resultaat is bereikt.

Tijdens een vrijblijvende inzichtsessie zoeken we samen uit wat jij precies nodig hebt en geef ik je een overzicht van de kosten. Eventueel kunnen we afspraken maken over betaaltermijnen.

(Soms zijn er mogelijkheden voor vergoedingen, bijvoorbeeld via de belasting, je werkgever, ARBO-dienst of het UWV. Informeer je daar van te voren goed over via de betreffende instanties.)

Testimonials

“Dankjewel voor de Creatrix-sessie. Ik vond het heel fijn om dit samen met jou te doen. Je deed het geweldig, je kan dit en het was heerlijk om me over te geven aan jouw stem, me mee te laten voeren en dat deed ik ook. Wat hebben we veel gedaan en veel getransformeerd. Trots op jou en trots op mezelf”

Aukje

“Wat ben ik dankbaar voor jouw begeleiding met Creatrix. Je deed het krachtig, ferm en warm en mijn nare gevoel is weg. Gewoon weg! En er is iets heel moois voor teruggekomen. Ik ben je heel dankbaar voor je prachtige begeleiding hierbij. Ik voelde me veilig en gesteund”

Susan

“Zacht én Kracht. Daarmee ga je een gigantisch verschil maken! Blijf je hart en je roeping volgen. Veel geluk!”

Nikolien

Trainster Institute of Women International

Wil je meer weten?

Ben je klaar voor jouw transformatie? Klaar met al die belemmerende overtuigingen die je nu nog plagen. Zodat je een gelukkiger leven kunt leven, met meer ontspanning en vrijheid? Neem contact met me op via de knop hieronder als je vragen hebt of plan meteen een vrijblijvende inzichtsessie in mijn online agenda in!