Selecteer een pagina

Wil jij ook weer gelukkig worden ondanks verlies?

maak een afspraak

Zacht én met resultaat

Creatrix® is een bijzondere en krachtige methodiek van visualiseren waarmee je  ervoor zorgt dat jij al je belemmerende overtuigingen en negatieve stemmetjes kunt transformeren in helpende gedachten.

Het is simpel, het is zacht en begint daar waar een ‘normaal’ coachingstraject meestal ophoudt; namelijk nadat je inzicht hebt gekregen in wat je belemmert. Creatrix® is het antwoord op ‘ja maar, nu weet ik wat ik nu doe en anders wil, maar HOE verander ik dat nu dan?’

Herbeleven (of zelfs vertellen over!) trauma en wat je hebt meegemaakt is niet nodig. Dat zorgt er alleen maar voor dat het ‘paadje van het oude verhaal’ nog dieper ingesleten raakt. Met deze methodiek verwijderen we oude overtuigingen door er nieuwe, betere eigen levenslessen voor in de plaats te zetten. De transformatie komt dus vanuit jou en niet vanuit mij. Alleen jij weet wat je precies nodig hebt en welke woorden daarvoor nodig zijn. Ik begeleid je liefdevol en soms streng als het nodig is, zodat je het proces veilig en zacht  kunt doorlopen.

 

 

Zacht

Snel

Met resultaatgarantie

Voor wie?

Een PrachtVrouw TransformTraject helpt je om je te bevrijden van belemmerende overtuigingen, emoties die je blokkeren en negatieve gedachten en stemmetjes die maken dat je in kringetjes rond blijft draaien en niet je leven LEEFT.

Dit traject kan je helpen als je bijvoorbeeld:

– trauma’s of verdriet hebt die je nog niet (volledig) hebt verwerkt

– last hebt van schuldgevoelens of schaamte

– weinig zelfvertrouwen hebt

– een slecht zelfbeeld hebt

– als je veel twijfelt, aan jezelf of je leven

– anderen altijd voorop stelt

– jezelf klein houdt

– hard voor jezelf bent

– veel stress ervaart

– moeite hebt om je grenzen aan te geven

– je altijd verantwoordelijk voelt voor anderen en alles

– je je niet zo belangrijk voelt

– je het gevoel hebt dat anderen je niet horen of zien

– als je vaak somber of depressief bent

 

Een foto van mij voor mijn traject, en een foto van erna…

Waarom kan ik je helpen?

 

Petra Niemeijer

Petra Niemeijer

Licensed Creatrix® Transformologist®

Na het overlijden van mijn dochter heb ik veel ‘soulsearching’ gedaan. Cursussen gevolgd, technieken geleerd en ontelbaar veel boeken gelezen. Voor mezelf.  Maar ook omdat ik zocht naar dat ene ontbrekende puzzelstukje waarmee ik ándere vrouwen zou kunnen helpen zich tot in het diepst van hun vezels weer gelukkig te voelen.

Dat puzzelstukje bleek Creatrix® te zijn!

Wist ik veel dat het voor mezelf ook nog zo’n transformatie zou zijn! Nu na mijn eigen traject ben ik diep vanbinnen veranderd. Meer mezelf geworden. Ik trek me minder aan van wat anderen zouden kunnen denken, voel van binnen een diepe zekerheid dat ik prima ben zoals ik ben. Ik voel me niet meer schuldig, voel me heel en compleet en ‘gewoon gelukkig’.

Ik ben zo dankbaar dat ik dit gekozen heb, omdat ik nu echt een methodiek in handen heb die levens gaat veranderen! En ik voel vanuit mijn tenen dat dat is wat ik hier te doen heb, vrouwen helpen in die transformatie.

Denk je eens in wat het effect gaat zijn van zoveel gelukkigere vrouwen, allereerst op henzelf maar daarmee ook op hun gezin, hun werk of hun bedrijven en daarmee op de wereld!

#settingwomenfree

Wat kost het?

Het PrachtVrouw Traject is maatwerk. Het wordt precies afgestemd op wat jij nodig hebt om de blijvende transformaties te bereiken die we in de eerste sessie afspreken.

Je krijgt van mij resultaatgarantie. Dat betekent dat we net zolang aan de afgesproken issues werken (en dat zijn er voor sommige mensen wel 60!), tot jouw gewenste resultaat is bereikt.

Tijdens een vrijblijvende inzichtsessie zoeken we samen uit wat jij precies nodig hebt en geef ik je een overzicht van de kosten. Eventueel kunnen we afspraken maken over betaaltermijnen.

(Soms zijn er mogelijkheden voor vergoedingen, bijvoorbeeld via de belasting, je werkgever, ARBO-dienst of het UWV. Informeer je daar van te voren goed over via de betreffende instanties.)

Testimonials

“Dankjewel voor de Creatrix-sessie. Ik vond het heel fijn om dit samen met jou te doen. Je deed het geweldig, je kan dit en het was heerlijk om me over te geven aan jouw stem, me mee te laten voeren en dat deed ik ook. Wat hebben we veel gedaan en veel getransformeerd. Trots op jou en trots op mezelf”

Aukje

“Wat ben ik dankbaar voor jouw begeleiding met Creatrix. Je deed het krachtig, ferm en warm en mijn nare gevoel is weg. Gewoon weg! En er is iets heel moois voor teruggekomen. Ik ben je heel dankbaar voor je prachtige begeleiding hierbij. Ik voelde me veilig en gesteund”

Susan

“Zacht én Kracht. Daarmee ga je een gigantisch verschil maken! Blijf je hart en je roeping volgen. Veel geluk!”

Nikolien

Trainster Institute of Women International

Wil je meer weten?

Ben je klaar voor jouw transformatie? Klaar met al die belemmerende overtuigingen die je nu nog plagen. Zodat je een gelukkiger leven kunt leven, met meer ontspanning en vrijheid? Neem contact met me op via de knop hieronder als je vragen hebt of plan meteen een vrijblijvende inzichtsessie in mijn online agenda in!